Werken bij

Werken bij

Aan een baan bij BROODS houd je meer over dan je denkt. Je ontvangt niet alleen salaris, maar leert bij ons ook goed plannen en organiseren en hoe je in elke situatie je hoofd koel kunt houden. Daarnaast leer je door het contact met zeer uiteenlopende gasten en collega’s beter communiceren en krijg je in je werk steeds meer verantwoordelijkheid op je bord. Allemaal dingen waarvan je de rest van je leven plezier hebt.

Meer weten? Neem gerust contact op!
Aan de slag bij BROODS? Stuur een email naar werken@beekseweg.nl

Wat zoek je?

Full-time
Leuk en afwisselend werk in de buurt, goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving met fijne collega’s. Dat vind je in een fulltime functie bij BROODS. Daarbij leer je allerlei zaken waar je in het dagelijks leven plezier van hebt, zoals (beter) communiceren, ondernemen en servicegerichtheid. Bij ons krijg je de mogelijkheid om samen te werken met collega’s en persoonlijke begeleiding te ontvangen op één locatie. Binnen BROODS is het ook mogelijk om een leer-werktraject te volgen. Je gaat dan een dag in de week naar school en werkt de overige dagen. Met de kennis en ervaring die je daarmee opdoet, kun je binnen een paar jaar een mbo-diploma halen.

Part-time
Werken bij BROODS kun je prima combineren met alle andere belangrijke zaken in je leven. Zoals een opleiding, hobby, je gezin of vaste sportavond.

Verschillende functies

Binnen BROODS zijn er verschillende functies beschikbaar voor zowel achter als voor de schermen:
- Bakken
- Verkopen & beleggen
- Afwassen
- Bedrijfsleiding

Val je onder de Wajong-regeling of binnen de participatiewet? Ook dan kan BROODS je wellicht een leuke baan bieden.