BROODS in Ulft

Op 1 september 2020 heeft een geheel nieuwe BROODS-vestiging zijn intrede gedaan. Deze tweede locatie van broodjesbar & drive-thru is gevestigd in het pand van voormalig zwembad ‘De Blenk’ aan de Debbeshoek in Ulft. 

In de nabije omgeving valt er genoeg te beleven: ontdek het zinderende DRU Industriepark, recreatiegebied Engbergen en fiets door het afwisselende rivierenlandschap.

Ulft heeft een centrum met een aantrekkelijk winkelaanbod voor een breed publiek.
Om tussen het winkelen door je gevoel van trek te stillen, verplaats je je in een mum van tijd vanaf het centrum, naar de broodjesbar. Zo kun je er de rest van de dag weer flink tegenaan!

Om een spectaculair uitje hoef je ook niet verlegen te zitten; op nog geen kilometer afstand bij BROODS vandaan, ligt het DRU Industriepark met de DRU Cultuurfabriek, de SSP-HAL en Innovatiecentrum CIVON. Hier spelen theatervoorstellingen en concerten of maak een boottocht.

De Oude IJssel, die door het landschap slingert, vormt de bakermat voor de oudste ijzergieterijen van Nederland. Op verschillende plekken passeer je bijzonder kleurrijk gietijzeren straatmeubilair. De straatmeubels zijn in 2013 door de gemeente Amsterdam geschonken aan de gemeente Oude IJsselstreek. De geschiedenis van de Oude IJsselstreek is sterk verweven met de ijzerindustrie en daar sluiten de ornamenten goed bij aan. De kleurrijke lichtmasten, banken en paaltjes verrassen in het landschap en geven het een wonderbaarlijk tintje.

Kom je op bezoek?

BROODS is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Buslijn 28 vertrekt in Doetinchem vanaf het station en heeft Gendringen als eindbestemming. De desbetreffende bushalte voor BROODS heet Debbeshoek, Ulft.

Naast dat BROODS op een steenworp afstand van de bushalte ligt, zijn er ook ruim 60 parkeerplaatsen beschikbaar.