Locatie Ulft

BROODS breidt uit!

Op 1 september 2020 heeft een geheel nieuwe BROODS-vestiging zijn intrede gedaan. Deze tweede locatie van onze broodjesbar & drive-thru is gevestigd in het pand van voormalig zwembad ‘De Blenk’ aan de Debbeshoek in Ulft.

De nieuwe locatie biedt wederom veel parkeergelegenheid, een ruim aantal zitplaatsen, de bekende drive-thru en een prachtig terras. Waar je onder het genot van een broodje volop kunt genieten van de zon.

Zoals je van ons gewend bent, heb je de keuze uit een ruim assortiment, zodat iedereen met een gevulde maag en vol goede moed zijn dag kan voortzetten.

Kom binnen voor een gezellig ontbijt of rijd door de drive-thru en bestel een broodje met een koffie om mee te nemen naar het werk; wij zijn van alle markten thuis!

Unieke locatie & gezellige omgeving

De gloednieuwe locatie van BROODS broodjesbar & drive thru; BROODS Ulft, komt op slechts een steenworpafstand van het Ulftse centrum te liggen. Het voormalig zwembad ‘De Blenk’ wordt volledig omgebouwd tot geschikte BROODS-vestiging, met alles erop en eraan.

In de nabije omgeving valt er genoeg te beleven: ontdek het zinderende DRU Industriepark, recreatiegebied Engbergen en fiets door het afwisselende rivierenlandschap.
Ulft heeft een centrum met een aantrekkelijk winkelaanbod voor een breed publiek.
Om tussen het winkelen door je gevoel van trek te stillen, verplaats je je in een mum van tijd vanaf het centrum, naar onze broodjesbar. Tevens bevindt zich in Ulft bedrijventerrein De Rieze; kom even bij van het harde werk en geniet in je pauze van een heerlijke lunch bij BROODS. Zo kun je er de rest van de dag weer flink tegenaan!

Om een spectaculair uitje hoef je ook niet verlegen te zitten; op nog geen kilometer afstand bij BROODS vandaan, ligt het DRU Industriepark met de DRU Cultuurfabriek, de SSP-HAL en Innovatiecentrum CIVON. Hier kun je genieten van theatervoorstellingen, concerten of een boottocht, maar ook meedoen aan bijvoorbeeld een cursus of workshop.

Voor de actievelingen onder ons, is er een 30 kilometer lange kunstroute, die per fiets kan worden afgelegd. De Oude IJssel, die door het landschap slingert, vormt de bakermat voor de oudste ijzergieterijen van Nederland. Op verschillende plekken passeer je bijzonder kleurrijk gietijzeren straatmeubilair. De straatmeubels zijn in 2013 door de gemeente Amsterdam geschonken aan de gemeente Oude IJsselstreek. De geschiedenis van de Oude IJsselstreek is sterk verweven met de ijzerindustrie en daar sluiten de ornamenten goed bij aan. De kleurrijke lichtmasten, banken en paaltjes verrassen in het landschap en geven het een wonderbaarlijk tintje.

Sluit je activiteit met een heerlijk vers broodje en een lekker bakje koffie af bij BROODS, terwijl je bijkomt van je fietstocht op ons zonnige terras.